Voorlichtingsavond bachelors Gezondheid

Op dinsdagavond 31 oktober is er een extra voorlichtingsavond over de bacheloropleidingen in de richting Gezondheid, dit vanwege de grote belangstelling en de vroege aanmelddeadline (15 januari, m.u.v. Medische informatiekunde).

De voorlichtingsavond vindt plaats in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC). Tijdens deze avond kun je van twee opleidingen een voorlichtingsronde bezoeken. De rondes zijn gelijk aan die op de Bachelordag, je hoeft je dus niet voor beide dagen aan te melden.

Tijdens de ronde krijg je informatie over de opleiding en de selectieprocedure. Er zijn studenten aanwezig die uit ervaring vertellen over de opleiding en voorafgaand aan de ronde en in de pauze is er een informatiemarkt waar je kunt spreken met studenten en docenten van de opleiding.

Programma

Ronde 1: 18.15-19.15 uur

Ronde 2: 20.00-21.00 uur

Geneeskunde

Geneeskunde

Biomedische wetenschappen

Biomedische wetenschappen

Medische informatiekunde

Medische informatiekunde

Psychobiologie

Psychobiologie

Psychologie

Psychologie

Praktische informatie

Vervoer

Het AMC is goed bereikbaar met de metro, lijn 50 en 54 (richting Gein), uitstappen op station Holendrecht en met de trein (NS-station Holendrecht). Kom je met de auto, dan is het mogelijk om te parkeren op P4 bij het AMC. Dit parkeerterrein zal worden opengesteld voor bezoekers. Kijk hier voor de route.  

Restaurants

In het AMC zijn verschillende mogelijkheden om voorafgaand aan de voorlichting iets te eten. Je vindt deze op de begane grond in het hoofdgebouw.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

2 oktober 2017