UvA Studiekeuze Kick-off: vrijdag 19 januari 2018

Laat je inspireren door UvA studenten en ontdek jouw interesses en de studies die daarbij passen.

In januari organiseert de UvA een nieuwe activiteit voor scholieren die in 4 of 5 vwo zitten, de UvA Studiekeuze Kick-off.

UvA studenten geven je in korte rondes van 30 minuten een beeld van hoe je vanuit hun studie naar een actueel thema kunt kijken. Denk bijvoorbeeld aan online privacy, robotisering of de invloed van tv-series op de werkelijkheid. Bij elk thema zijn meerdere opleidingen aanwezig.  Zo ontdek je hoe een onderwerp vanuit verschillende opleidingen benaderd kan worden, zie je verschillen tussen opleidingen en ontdek je wat jou het meeste boeit.

Tussen de rondes door is er ruimte om verder de praten met de studenten of kun je deelnemen aan een rondleiding over één van de UvA campussen.

Let op De UvA Studiekeuze Kick-off is echt bedoeld voor scholieren. Wil je samen met je ouders of verzorgers komen? Dan zijn jullie van harte welkom op onze Bachelordagen

Voor wie?

Weet jij nog helemaal niet wat je wilt of twijfel je tussen meerdere opleidingen? Zit je in 4 of 5 wwo? Dan is de UvA Studiekeuze Kick-off een goede start van je keuzeproces.

In het kort

  • Je bent 4 of 5 vwo-er.
  • Je zit aan het begin van je studiekeuzeproces en hebt nog geen ideeof twijfelt tussen meerdere opleidingen.
  • Je maakt kennis met een veel verschillende opleidingen, ontdekt de verschillen en komt er zo achter wat jou het meeste boeit en waar je meer over wilt weten.
  • Je bezoekt de campus en maakt kennis met studenten.
  • De Kick-off is echt bedoeld voor scholieren, en niet voor ouders/verzorgers.

Houd mij op de hoogte

Aanmelden voor de Studiekeuze Kick-off is nog niet mogelijk. Laat ons via onderstaande link weten dat je interesse hebt, dan ontvang je een berichtje zodra de registratie open gaat.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

12 september 2017