Cyriel Vanmaekelbergh wint prijs op uitwisseling in Hong Kong

30 juni 2017

Cyriel Vanmaekelbergh was afgelopen jaar een half jaar op uitwisseling naar de City University Hong Kong (CUHK). Het research paper dat hij daar schreef werd tot beste paper uitgeroepen door het Department of Management Sciences, daarom mocht hij onlangs nog eens terug om de prijs op te halen.

De perfecte lengte van hoorcolleges

Cyriel heeft aan de City University of Hong Kong vakken gevolgd in management sciences, psychologie en sociologie. Voor het vak Understanding uncertainty and statistical reasoning moesten studenten afsluitend een research paper schrijven over een zelf te bedenken onderwerp. Cyriel schreef over de ‘perfecte’ lengte van colleges. Hoe lang moet een (hoor)college precies zijn voor het beste resultaat?

Nieuwe reisbeurs

CUHK verkiest ieder jaar per departement het beste paper. Voor het Department of Management Sciences werd het paper van UvA-student Cyriel als beste gekozen. De UvA bood hem een beurs om af te kunnen reizen naar Hong Kong om zijn award in ontvangst te nemen op de ceremonie.

Gepubliceerd door  Faculteit der Rechtsgeleerdheid