Contact

De UvA heeft meerdere faculteiten, colleges en graduate schools. Onze (onderwijs)activiteiten zijn verspreid over een groot aantal locaties in Amsterdam. Hieronder staan de belangrijkste adres- en contactgegevens van de UvA.

Algemeen postadres: Universiteit van Amsterdam (UvA)

 • Spui 21
  1012 WX Amsterdam
 • T: +31 (0)20 525 9111

Postadres:

 • Postbus 19268
  1000 GG Amsterdam

De UvA is verspreid over verschillende locaties in Amsterdam. Alle faculteiten, instituten, afdelingen en ondersteunende eenheden staan in de Organisatiegids.

Student Service Desk

Vragen over studeren aan de UvA? Neem contact op met de Student Service Desk, locatie Roeterseilandcampus (REC-E). De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Veel informatie en voorzieningen zijn niet UvA-breed geregeld maar verschillen per opleiding. Met veel vragen op het gebied van onderwijs en studie kun je terecht bij de onderwijsbalie of studieadviseur van je eigen opleiding.

Contactgegevens faculteiten

De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvindt in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde.

Universiteitsbibliotheek (UB)

Administratief Centrum

De servicedesk van het AC is er voor vragen en aanvragen op het gebied van personele en administratieve zaken. Meer informatie over het Administratief Centrum staat in de organisatiegids.

Facility Services

De servicedesk van Facility Services is er voor aanvragen, storingsmeldingen en klachten over de facilitaire dienstverlening. Meer informatie over Facility Services staat in de organisatiegids.

ICT Services

De Servicedesk ICTS is de plek voor alle UvA-medewerkers en -studenten met vragen en problemen op het gebied van ICT. Meer informatie over ICT Services staat in de organisatiegids.

Corporate webredactie

UvA Persvoorlichting

UvA Persvoorlichting is het eerste aanspreekpunt voor journalisten. De persvoorlichters coördineren de afhandeling van inkomende mediavragen en verzorgen alle uitgaande berichten naar de media.

 • Postbus 19268
  1000 GG Amsterdam
 • T: +31 (0)20 525 2695 (NB: uitsluitend voor journalisten. Dit nummer is ook bereikbaar buiten kantooruren)
 • E: persvoorlichting@uva.nl (NB: uitsluitend voor journalisten)

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

9 augustus 2016